Održan treći stonoteniski turnir u organizaciji Medžlisovog Info-servisa

648
Miz Mostar Aktivnosti
Miz Mostar Aktivnosti

Danas (24.03.2012. god.) je u prostorijama K.C. Kralj Fahd na Bunuru, održan treći turnir u stonom tenisu u organizaciji Info-servisa za mlade Medžlisa IZ Mostar. Turnir koji postaje već svojevrsna tradicija u Mostaru, u potpunosti je ispunio svoja očekivanja.

Prisutnima se ispred Info-servisa za mlade obratio Haris Šabanović, koji je ukazao na jednu lijepu i nadasve pozitivnu poruku koju ovakva dešavanja šalju, te kako su ovakvi susreti i dešavanja upravo onaj put kojim trebamo da kročimo u budućnost, s obzirom da su učešće na turniru uzeli pripadnici sva tri naroda, te generacije učesnika od 12 do 60 godina.

Poseban gost na ovom turniru je po prvi put bila ekipa Srpske pravoslavne crkve, na čelu sa episkopom Zahumsko-hercegovačkim i Primorskim, Vladikom Grigorijem.
Turnir je protekao u odličnom raspoloženju, druženju, te odličnoj igri, što su glavne impresije svih učesnika. Učešće je ove godine uzeo dosad najveći broj učesnika, a kao najbolji su se pokazali:

1. mjesto Zdravko Mrkonja – SPC,
2. mjesto Marko Gojačić – SPC i
3. mjesto Dino Droce – Gimnazija Mostar
Diplome i prigodne nagrade najboljima, kao i prigodne zahvalnice za sve učesnike je uručio Salem ef. Dedović, glavni imam Medžlisa IZ Mostar.