Muftija mostarski Salem ef. Dedović u utorak večer 25.4.2017.g. organizirao je susret sa maturantima srednjih škola  upriličen je  u Blagaju.

Učenici su tim povodom priredili prigodan program učenjem ašara, ilahija i dova.

“Divno je večeras biti u Blagaju, na ovom mjestu, Bog dragi dao nam je predivan ambijent. Ja vam želim čestitati na tome što ste završili svoje srednjoškolsko školovanje, a kazali su mi da ste vi najbolji učenici naših srednjih škola. Da ste odličnim uspjehom završili svoje školovanje, da ste bili uspješni, vrijedni, da ste kroz svoj rad u školama pokazivali i znanje i vještine i volonterski i društveno-korisni rad.

Moramo imati ciljeve u životu. Vi draga omladino morate kako ste do sada, kod sebe izgradili volju i htijenje i cilj da postignete uspješan rezultat u srednjoj školi, da sada također dalje kroz svoj život hrabro i odvažno nastupate, čvrsto vjerujete da možete, da znate da umijete. Trebate vjerovati u sebe, vjerujete u svoje sposobnosti, u svoje mogućnosti. Nemojte nikada malaksati, nikada posustati u tome. I čuvajte jedni druge, budite oslonac jedni drugima, nemojte nikada jedni drugima okretati leđa.”, rekao je Salem ef. Dedović.

(Mostarski.ba)
maturanti